Comanda


Cum faceti cumparaturile

Cand ati gasit gasit produsul/produsele pe care doriti sa le comandati, dati click pe butonul "In cos". In timpul navigarii puteti vedea cosul dvs. de cumparaturi in coltul din dreapta sus al site-ului.

 

Comanda este gata? Dati click pe "Plaseaza comanda" in coltul din dreapta sus al site-ului. Daca doriti, puteti face modificari in comanda dvs. inainte de a finaliza comanda. 

 


Login

Aveti deja un cont? Introduceti numele de utilizator si parola, daca nu v-ati logat inca. Apoi dati click pe "Continua Comanda". Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul dand click pe "Creaza Cont".

 

Puteti de asemenea sa comandati fara a avea un cont, daca nu doriti crearea acestuia. Insa tineti cont de faptul ca atunci cand veti dori sa plasati o noua comanda va trebui sa introduceti din nou datele dvs. pentru a plasa comanda. 

 


Adrese si Metode de Plata

Daca adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, va rugam sa introduceti datele corecte pentru livrarea comenzii. Apoi puteti alege o optiune dintre cele oferite ce Metode de Plata. 

 


Completare

Va rugam sa luati la cunostinta atunci cand plasati comanda ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile, precum si cu Politica de confidentialitate. Veti primi apoi o confirmare a comenzii, si atunci cand platiti in avansa, o confirmare a platii.

 

In procesarea comenzii dvs. va vom tineti la curent cu status-ul comenzii prin intermediul e-mail. Veti primi confirmarea platii si a transportului. Daca un produs nu este in stoc, veti primi o estimare a furnizarii sale.